Maak uw bouwproject af met kunststof deuren van Renovar.

kunststofdeur

Wij verkopen kunststof deuren in verschillende modelseries en deze zijn aan te passen aan uw wensen. U kunt dus kiezen voor een kunststof voordeur of achterdeur die het beste past bij uw woning en uw kozijnen. Onze deuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, oppervlakten en structuren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kunststof deur met een houtlook. Deze deuren passen zowel bij een klassieke of een moderne woning. Onze kunststof deuren zijn kleurvast en weerbestendig. U kunt daarom na het plaatsen van een nieuwe deur weer jaren vooruit.

Onderhoudsvrij

Kunststof deuren zijn duurzaam en mileuvriendelijk. Het materiaal is ook volledig recyclebaar. Daarnaast is er geen onderhoud meer nodig. U hoeft de deur enkel nog te reinigen en u heeft hier geen speciaal schoonmaakmiddel voor nodig.

Vraag vrijblijvend een offerte aan! Offerte

Kunststof deuren, veilig en betrouwbaar

Naast de uitstraling van uw kunststof deur, is veiligheid ook belangrijk. Kunststof deuren zijn veilig en betrouwbaar. Onze kunststof deuren zijn inbraakwerend en voorzien van het politiekeurmerk veilig wonen. Daarnaast bieden ze een goede isolatie.

Kom met ons in contact

Heeft u interesse in één van onze kunststofdeuren of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact

Politie keurmerk veilig wonen