Keuze uit verschillende merken en kleuren

kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar houten kozijnen? Renovar Kozijnen levert houten kozijnen voor elke bouw of verbouwklus in Deventer. Wij leveren houten kozijnen in verschillende kleuren en maten, of u nu op zoek bent naar kozijnen voor met een moderne, renaissance of klassieke uitstraling.

Houten kozijnen naar wens

Houten kozijnen zorgen voor een warme en natuurlijke uitstraling van uw woning. Wij leveren uw kozijnen zoals u dat wenst. U kunt kiezen voor een natuurlijke houtkleur, maar ook voor transparante lak of gekleurde kozijnen. Waar u ook voor kiest, het is bij houten kozijnen altijd mogelijk om ze weer over te schilderen in een andere kleur wanneer u dit wilt.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bekijken! Contact

Goed geïsoleerd en veilig wonen

Goede kozijnen dragen ook bij aan de isolatie van uw woonruimte. Onze kozijnen zijn voorzien van dubbel of driedubbelglas. Hierdoor kunt u besparen op uw stookkosten. De kozijnen zijn geluidswerend, isolerend en inbraakwerend. Tevens zijn onze houten kozijnen voorzien van het politiekeurmerk veilig wonen. Moderne spuittechnieken zorgen ervoor dat onze houten kozijnen minder brandgevoelig zijn dan in het verleden. Hierdoor kunt u dus met een gerust hart kiezen voor houten kozijnen.

Advies op maat

Renovar Kozijnen is de specialist op het gebied van houten kozijnen in Deventer en omstreken. Wij leveren allerlei soorten kozijnen. Heeft u daarnaast interesse in extra opties, zoals bijvoorbeeld insectenwering of raamdecoratie op maat? Vraag naar onze mogelijkheden. Wij adviseren u graag.

kunststof kozijnen in de gevel